Thursday, December 24, 2009

Auto

Leg'o i on! Za početak ćemo samo staviti sliku (u frci smo sa vremenom), čisto da vidite kako izgleda i da podelimo našu sreću sa vama.



Firange kačio Miša, a peglala Milica

Thursday, December 17, 2009

Posao

Leg'o! Posao je u struci, ulazna pozicija za java programera.

Reč je o firmi koja se bavi distribucijom gasa i električne energije u Južnoj Kaliforniji. Kažu da je država većinski vlasnik. Odlične beneficije (opšte medicinsko, očno i zubno osiguranje, plaćena teretana i još gomila stvari koje još nisam pročitao...), zanimljiv prvi projekat, ljubazne kolegе, idealna lokacija objekta u kojem ću raditi (na 10-15 minuta od praktično svih delova grada koje smo pikirali, tako da neću gubiti puno vremena na prevoz kada se budemo preselili), pare o kojima se ovde ne priča (samo ću reći da smo i više nego zadovoljni :)). Ma sve na je na prvi pogled idealno; da sam birao, ne bih mogao bolje da izaberem :).

Posao sam čekao 2 meseca (sa apliciranjem smo krenuli tek kada su nam stigli svi papiri). Konkurisao sam na 15-ak poslova, bio pozvan na razgovor jedino kod njih. Prvo pa muško :). Sam proces selekcije je trajao 5 nedelja.

Da ne smaram dalje...ljubimo vas sve!

Život počinje!

Firange kačio Miša, a Milicu trenutno baš zabole za peglanje ;)